Uw winkelwagen is leeg
Signalus levert complementaire producten voor veruit de meeste WLAN fabrikanten. Onze producten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Deze categorieën zijn op deze pagina uiteengezet.
Antennes
Omnidirectionele, semidirectionele en highly directional antennes. Deze antennes zijn voorzien van 1 of meer kabel leads met verschillende connectoren, geschikt voor een specifiek type access point of bridge. Per antenne is aangegeven wat de gain en uitgestraalde hoek is, tevens is compatabiliteit per AP type aangegeven.

Met inzet van specifieke antennes kan het bereik vergroot worden, maar ook beter gepland worden bij high density door het terugbrengen van interferentie.
 
Bekijk alle producten
Kabels
Signalus toont alleen de kabels vanaf LMR240, dit om kwalitatief hoge producten te tonen. De kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes en met verschillende connectoren. Een goede kabel moet niet te lang zijn in verband met verlies, maar zeker ook niet met betrekking tot de installatie. Hiertoe hebben wij tevens de ultraflex kabels in ons programma welke makkelijker te installeren is.

Tevens bieden wij maatwerk bekabeling: U kunt bij Signalus iedere coax kabel met iedere lengte en iedere gewenste connector bestellen. Vraag hiervoor een offerte aan.
 
Bekijk alle producten
Enclosures
Afhankelijk van het type omgeving kan de behoefte ontstaan voor een outdoor behuizing, explosie veilige behuizingen, een esthetische oplossing, gekoelde of verwarmde behuizingen. Wij bieden voor ieder type omgeving en ieder type access point een oplossing.

De enclosures kunnen PoE gevoed zijn, geintegreerde overspanningsbeveiliging hebben of reeds met geïntegreerde antennes worden geleverd.
 
Bekijk alle producten
Accessoires
Alle producten voor montage van access points, antennes en enclosures vindt u in deze categorie terug. Met de producten uit deze categorie kunt een een antennes onder iedere hoek plaatsen op iedere positie. Tevens vindt u in deze categorie overspanningsbeveiliging terug met iedere gewenste connector.
 
Bekijk alle producten